Gasflessen vullen

Heb je een specifieke Noorwegen vraag die niet in de overige sub-forums thuishoort? Stel je vraag hier zodat andere Noorwegen liefhebbers je hierbij kunnen helpen.
Post Reply
RONenLILIAN
Posts: 1
Joined: 22 Oct 2019, 17:13

Gasflessen vullen

Post by RONenLILIAN »

Wij hebben gelezen dat je slecht aan gasflessen kunt komen. Wij reizen ongeveer 6 weken en koken zelf. Waar kan je eventueel wel gas verkrijgen en welk gas is dit pro aan of butaan
User avatar
VNN Tim
Site Admin
Posts: 24
Joined: 19 Feb 2019, 22:47

Re: Gasflessen vullen

Post by VNN Tim »

Je kunt in Noorwegen geen gasflessen inruilen, zoals we die gewend zijn. De kleine blauwe flessen van Camping Gaz International kun je inruilen bij sommige erkende verdelers. Let wel; lang niet op alle adressen is dit dus mogelijk. De beste oplossing: koop een of meer gasflessen in Noorwegen zelf. Je krijgt gewoon het statiegeld weer terug wanneer je de flessen bij vertrek weer teruggeeft aan het uitgiftepunt

De gasflessen die je in Noorwegen aanschaft passen in veel gevallen niet op uw bestaande apparatuur. Echter het is mogelijk om een verloopstuk / adapter aan te schaffen.

Leverancier AGA heeft op haar website een kaartje met alle provincies van Noorwegen. Wanneer je klikt op een bepaalde provincie krijg je direct een overzicht van alle AGA-verkooppunten in dat gebied.

www.aga.com

Informeer eerst bij je camping. Sommige campings in Noorwegen bieden ook gasflessen te koop aan.

Meer info: https://www.vakantienaarnoorwegen.nl/in ... noorwegen/
Vóór en dóór Noorwegen liefhebbers
Post Reply