Rondreis Noorwegen

Van alle mensen die naar Noorwegen op vakantie gaan, kiezen de meeste voor een rondreis door het land. Zeker in de zomer is dit de moeite waard. Veel bezienswaardigheden liggen ver uit elkaar en daarom is het reizen per auto ideaal. Wij hebben speciaal voor onze lezers de 3 mooiste rondreizen van Noorwegen geselecteerd.

Onze top 3 rondreizen in Noorwegen

Nummer 1

De 17-daagse Noorwegen rondreis van Voigt Travel brengt je langs alle bezienswaardigheden rondom de Fjorden en hooggebergte. Bezoek gletsjers, watervallen, Hardangervidda, Lillehammer, Trollstigen en vele andere mooie plaatsen.

Nummer 2

Deze 12-daagse rondreis door de natuur van Noorwegen van Kras ontvangt van ons de tweede plaats. Het is een absolute must voor natuurliefhebbers. Je bezoekt onder andere Atlantic road, Trollstigen, de Geirangerfjord en de Sognefjord.

Nummer 3

Op nummer 3 vinden we de 17-daagse familierondreis Zuid-, West- en Oost Noorwegen van Pharos reizen. Deze rondreis geeft het hele gezin in 2,5 week beeld van wat Noorwegen te bieden heeft. Je bezoekt onder andere de zuidkust, Bergen, de fjorden en Oslo. Twee overtochten met Color Line zijn inbegrepen.

Post Author:

2 reacties op “Rondreis Noorwegen

  J.broekhof

  (januari 17, 2019 - 4:46 pm)

  Op de beurs in Utrecht hebben wij een boekje meegenomen van alle campings in Noorwegen.
  Op het boekje staat dat er een veikart of roadmap in zit met coördinaten .
  Die ontbreekt. Heeft u die voor ons.
  fam. Broekhof

   VNN Crew

   (januari 17, 2019 - 5:47 pm)

   Beste familie Broekhof,
   Helaas hebben we (nog) geen compleet camping overzicht. Ons advies zou zijn om de officiële campinggids van de ANWB aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.