In Nederland en België vinden we een bepaalde afstand als snel ver.

Noorwegen is vele malen uitgestrekter. De afstanden zijn niet te vergelijken met wat we in Nederland en Vlaanderen gewend zijn.

Ten eerste kunt u in Noorwegen gemiddeld niet hard rijden. Daarnaast zijn routes vaak langer door tussenkomst van bv fjorden en/of bergen. Mocht de route door bijvoorbeeld een veerdienst niet langer zijn dan houd dit de reis natuurlijk alsnog wel wat op.

Op deze pagina kunt u afstanden berekenen tussen een aantal bekende plaatsen in Noorwegen.

Vul in onderstaand menu de vertrekplaats en de aankomstplaats in Noorwegen in. U krijgt dan een indruk van de afstand (bron: NAF).

Wanneer u iets verder naar beden scrollt treft u een kaartje / overzicht aan met de afstanden tussen bekende plaatsen in Noorwegen.

De afstand van


naar

is   km

 

Hoe lang doet u in Noorwegen over deze afstand?

Zoals aan het begin van deze pagina vermeld schiet u in Noorwegen dus wat minder snel op dan u gewend bent.

Houd u rekening met een gemiddelde snelheid van 75 kilometer per uur. Snel berekenen hoe lang een reis duurt? Deel de totale afstand door 75 en u heeft een schatting van de reistijd.

Een kaartje / overzicht met de afstanden tussen verschillende plaatsen in Noorwegen;

Wellicht wilt u de route naar Noorwegen met behulp van een routeplanner bepalen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Google Maps gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat met name overtochten voor behoorlijk wat vertraging kunnen zorgen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.